سیرجان شهری است در جنوب غربی کرمان که با تهران، پایتخت کشورمان حدود 950 کیلومتر فاصله دارد و با توجه به قرار گرفتن این شهرستان در تقاطع محورهای یزد، بندرعباس، کرمان و شیراز از گذشته های دور عنوان منطقه ویژه و چهار راه اقتصادی مهم را به خود اختصاص داده است. این شهر تماشایی جزوه شهرهای صنعتی و اقتصادی مهم ایران است و هر ساله افراد زیادی را برای کسب و کار و درآمد جذب می کند. شهرستان سیرجان اولین شهر انرژی پاک ایران و همچنین به دلیل داشتن بزرگترین ذخایر تولید گلیم زبان زد عام و خاص می باشد و آوازه ی آن در جهان پیچیده است که مایه ی مباهات و افتخار ملی است.

منابع و معادن ارزشمند آن شامل: معادن مس، سنگ آهن گل گهر( بزرگترین معدن آهن جهان)، نمک طعام، شن، گچ، ماسه و .... می باشد که از این نظر بسیار غنی است و لقب قطب فولاد ایران به دلیل وجود شرکت های فولادی را به سیرجان داده اند که همین امر باعث شده است تا کارخانه جات و بازارهای زیادی ایجاد شده و به یکی از جاذبه های گردشگری و اقتصادی تبدیل شود.

شهرداری سیرجان در راستای خدمات بیشتر و زندگی بهتر شهروندان در فراهم کردن امکانات و تحصیلات در سیستم حمل و نقل همگانی در جهت کاهش ترافیک و سرعت در تردد و افزایش امنیت در سال 1398 اقدام به تاسیس پایانه مسافربری که یکی ازمطالبات اصلی شهروندان نمود .

این پایانه با مساحت 25 هکتار در 2 فاز طراحی شده که در فاز اول 12 هکتار آن به بهره برداری رسیده ، که شامل 3200 متر مربع ساختمان اصلی که خود شامل غرفه های فروش بلیط ، واحد های تجاری ، سالن انتظار ، نمازخانه ، اتاق مادر و کودک و انبارهای توشه مخصوص غرفه داران می باشد .این مجموعه دارای فضای سبز زیبا ، پارکینگ اتوبوس و پارکینگ خودروهای شخصی می باشد .

در فاز دوم : ساخت جایگاه سوخت مختص حمل و نقل عمومی ، مجتمع تعمیرگاهی شامل کارواش ، تعویض روغن ، تعمیرگاه، لوازم یدکی ، انبار و بار انداز می باشد که پروژه ساخت انبار و بارانداز با مبلغ ده میلیارد به متراژ 1200 متر مربع از ابتدای  سال 1402 شروع و پیش بینی می گردد تا انتهای سال مذکور به اتمام برسد