حسن باقری در گفتگو با واحد خبر روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر سیرجان، ضمن بیان این مطلب گفت: در راستای زیباسازی محیط و جلوگیری از رشد بیش از حد، درختان اکالیپتوس سربرداری و هرس میشوند.
مدیرعامل سازمان پارکها و فضای سبز شهرداری سیرجان افزود: این سازمان همه ساله در ابتدای فصل پاییز، به منظور ایجاد تعادل، شکل و فرم مناسب و کنترل رشد درختان اکالیپتوس آنان را هرس و سربرداری میکند.
وی با اشاره به همیشه سبز بودن اینگونه درختان خاطرنشان کرد: درختان اکالیپتوس با رشد سریع خود به ارتفاعی رسیده که ممکن است باعث ایجاد خطرات مالی و خسارات به شهروندان شود که بیش از 24هزار اصله از این درخت هرس خواهند شد و با توجه به رشد سريع اكاليپتوس و عواقب ناشي از آن مخصوصا در معابر شهري نياز است رشد آن كنترل شود تا مشكلاتی مانند خطر شكستن شاخهها در باد و بارندگي و آسيبهاي احتمالي ناشي از آن كنترل شود.
باقری ادامه داد: لایروبی، وجین علفهای هرز و هرس درختان با بکارگیری بالغ بر 70 نیروی انسانی در حال انجام است.
مدیرعامل سازمان پارکها و فضای سبز شهرداری سیرجان با اشاره به اینکه هرس درختان نارون از ایام برگریزان و پس از خزان کامل در ماههای دی و بهمن انجام میشود افزود: با وجود محدودیتها و منابع مالی اندک، به منظور جداسازی آب شرب از آب خام و در راستای استفاده کمتر از کامیون آبرسانی، مسیرهایی که حداقل هزینه را شامل میشود را مکانیابی کردهایم.
وی از اجرای طرح زمستان گذرانی خبر داد و یادآور شد: به منظور کاهش سمپاشی درختان در معابر سطح شهر، شناسایی و از بین بردن کانونهای آفت سوسک برگخوار نارون توسط یک تیم کارشناسی در دستور کار قرار دارد.
حسن باقری هدف از اجرای این طرح را کاهش میزان سمپاشی در راستای بهداشت محیط و سلامت جامعه دانست و خاطرنشان کرد: با شناسایی کانونهای آفت سوسک برگخوار درختان نارون، معدوم سازی آن انجام شده و دیگر نیاز به سمپاشی نخواهد بود.