به گزارش واحد خبر روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر سیرجان، در این بازدید که با هدف بررسی و روند وضعیت بهداشتی و نحوه کشتار دام انجام شد، بازدیدکنندگان ضمن حضور در بخش‌های مختلف این کشتارگاه، نکات بهداشتی مدنظر و توصیه‌های لازم را به پرسنل و ناظر بهداشتی این واحد ارایه کردند.

علیرضا زینلی پور رییس شبکه دامپزشکی شهرستان سیرجان در ادامه به همراه هیات بازدید کننده از کشتارگاه، نظارت دقیق بر اعمال ضوابط بهداشتی و دستورالعمل‌های لازم، مجوزهای حمل دام زنده و گوشت دام استحصالی، درج کد بهداشتی بر روی بسته‌بندی فرآورده‌های استحصالی و همچنین آلایش خوراکی و ضایعات کشتارگاهی را مورد بازدید قرار داد.

وی گفت: صدور مجوز حمل هرگونه دام به این کشتارگاه، در حفظ سلامت و امنیت غذایی جامعه نقش بسزایی دارد و مسوولین فنی کشتارگاه باید به ضوابط بهداشتی ابلاغ شده سازمان دامپزشکی و رعایت آن توجه کامل کنند.

سایت های مرتبط

Back to Top